TELEFON: 0731 359 811
EMAIL: sc.vet.srl [@] gmail com

Ce parere au clientii nostri despre produsele noastre?

Descopera mai multe informatii in randurile de mai jos…

 

SC VET SRL este un partener de incredere atunci cand vine vorba de achizitionarea de produse destinate lucrului cu fibra optica. Recomand cu incredere acest magazin online oricarei persoane care considera ca are nevoie de produsele din acest domeniu.

Apolodor Gheorghiu / Director IPA-DAP

 

Pot sa sustin cat se poate de ferm ca sunt foarte multumit de produsele puse la dispozitie de www.vanzari-electronice-telecoms.ro. Dupa ce am cumparat de la ei am fost uimit si de calitatea serviciilor pe care le ofera. De acum incolo voi apela constant la serviciile acestei companii.

SC IPA SA / Bucuresti

 

Deja colaboram de mai aporape 2 ani cu firma SC VET SRL si suntem foarte multumiti. Vom colabora incontinuare deoarece avem nevoie in mod constant de produsele pe care le ofera. Este o companie serioasa si o recomand cu incredere.

Costache Pargaru / Administrator SC Gettel Group SRL

 

Daca doriti sa cumparati aparate de sudura sau de masura pentru fibra optica, acesta este magazinul la care trebuie sa apelati. Au servicii rapide si prompte. Livrarea se face mai repede decat mi-am imaginat. Din partea mea… 5 stele!

Diaconu Grigore / Dir gen SC ELCO SA Iasi

 

O firma cu personal de incredere, care de asemenea iti ofera tot suportul de crae ai nevoie in caz de dificultate. Sunt foarte multumit de serviciile acestora si cu siguranta voi apela din nou in viitorul apropiat la produsele lor.

Vrajitor Alin / Administrator SC Computer Wired SRL

 

Ai nevoie de aparatura pentru lucrul cu fibra optica, apeleaza cu incredere la acest magazin online si la personalul la care il reprezinta. Ce sa mai zic… sunt niste profesionisti care intr-adevar sunt pregatiti sa stea la dispozitia oricui!

Lazar Ioan / Administrator SC Laroias Computers SRL