TELEFON: 0731 359 811
EMAIL: sc.vet.srl [@] gmail com

Termeni si Conditii

Date de identitate

Denumire societate: SC VET SRL
Cod unic de inregistrare: 30879190
Numar Registrul Comertului: J40/13053/7.11.2012
Adresa: Str. Mohorului, n.2, Sector 6, Bucuresti
Email: sc.vet.srl@gmail.com
Telefon: 0731 359 811 / 0745 636 998

Drepturi de autor

Website-ul vanzari-electronice-telecoms.ro alaturi de toate elementele regasite pe acesta se afla in proprietatea firmei SC VET SRL sau dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului. Folosirea in interes personal a elementelor regasite pe acest site e pedepseste conform legilor in vigoare.

Acceptarea conditiilor

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va rugam sa nu accesati acest site.

Informatii despre produse

SC VET SRL face eforturi zilnice pentru a afisa informatii cat mai corecte pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro. Printre aceste informatii se numara: denumire produs, imagini, relevante, descrieri, specificatii tehnice, dimensiuni, etc. Daca considerati ca ati gasit greseli in randul informatiilor mentionate va rugam sa ne contactati la adresa sc.vet.srl@gmail.com pentru a putea face verificarile si corectarile de rigoare.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ, ele putand fi influentate de o multi de factori (ex: culori monitor, rezolutie, etc.). De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica oricand gama de produse prezentata pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro alaturi de informatiile cu privire la produse, toate acestea neavand caracter obligatoriu.

Produsele regasite pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni, exceptand produsele cu caracter consumabil sau produsele in cazul carora se stipuleaza altfel.

Comenzi si stoc

Produsele regasite pe site nu au preturi afisate. Acestea pot fi obtinut prin plasarea unei comenzi folosind formularul disponibil sau prin contact direct folosind unul din numerele de telefon regasite pe pagina de contact.

In urma unor verificari, vom reveni la dumneavoastra cu informatii legate de disponibilitatea produsului in stoc.

Plata

Prin plasarea unei comenzi utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea acesteia, iar SC VET SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate.

Factura fiscala se emite conform legislatiei din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Plata produselor comandate se face prin ordin de plata sau prin ramburs, la curier.

Livrare

Livrarile se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, prin utilizarea serviciilor oferite de FAN CURIER.

Cost transport

Pentru coletele care au volum si greutate foarte mare, tarifele vor fi stabilite in urma comenzii.

Costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator in functie de valoarea comenzii.

Clientii care doresc plata produsului in sistem ramburs, sunt rugati sa specifice aceasta in mesajul de comanda.

Detalii despre retur

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientii pot aplica pentru procedura de retur in termen de 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri, exceptand cele de livrare.

Reclamatii

Daca doriti sa inregistrati o reclamatie va rugam sa utilizati formularul disponibil pe pagina contact. De asemenea, ne puteti contact la numerele de telefon 0731 359 811 / 0745 636 998 sau pe email la adresa sc.vet.srl@gmail.com.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primire.

Detalii despre cum pot fi solutionate litigiile pot fi regasite pe pagina pusa la dispozitie de Comisia Europeana cu privire la Solutionarea Online a Litigiilor.

Limitarea raspunderii

Nu ne vom asuma raspunderea pentru urmatoarele posibile probleme:

– intarzieri de livrare datorate furnizorului sau curierului;

– deteriorarea sau distrugerea produselor datorate transportului;

– probleme survenite in urma furnizarii de date incorecte de catre client;

– nefunctionalitatea site-ului ca urmare a unor probleme aparute din partea firmei de gazduire sau a furnizorului de servicii de internet;

Confidentialitatea datelor

Puteti afla mai multe informatii despre felul in care prelucram datele cu caracter personal pe pagina Politica de Confidentialitate. De asemenea, informatii suplimentare despre cookie-urile folosite in cadrul site-ului nostru pot fi gasite pe pagina Politica Cookie.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari asupra termenilor si conditiilor, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo instiintare in prealabil.