TELEFON: 0731 359 811
EMAIL: sc.vet.srl [@] gmail com
scara fibra de sticla

Tu ce stii despre beneficiile scarilor din fibra de sticla?

Pentru cei care isi desfasoara activitatea la inaltimi, mai ales pentru electricieni, au nevoie de siguranta. Asta inseamna ca scarile trebuie sa fie aliatul de incredere in orice moment. Noi recomandam scarile din fibra de sticla din mai multe considerente.

Pe langa faptul ca sunt profesionale, fiind fabricate din fibra de sticla, acestea nu conduc prin ele electricitatea si sunt folosite de catre persoanele care lucreaza in jurul cablurilor, prizelor electrice sau alte surse de energie. Acest aspect este unul important pentru ca ofera siguranta in plus.

Alte avantaje

Comparativ cu cele din aluminiu, scarile din fibra de sticla sunt mult mai rezistente. Mai mult decat atat, scarile din aluminiu, odata expuse la temperaturi mai ridicate, isi pierd din putere, pe cand cele din fibra de sticla raman la fel de rezistente. Indiferent de conditiile meteorologice, scara din fibra de sticla va rezista.

Produsele noastre

In cadrul magazinului nostru vanzari-electronice-telecoms.ro regasiti o gama foarte larga de produse printre care si scarile din fibra de sticla pe mai multe dimensiuni.

Ca si caracteristici, acestea sunt testate la 100 000 de volti pentru a se putea depista capacitatea de rezistenta, traversa pentru stabilitate mareste suprafata de plasare, au curele anti-deschidere accidentala, incuietori pentru blocarea scarii, picioare de cauciuc antiderapante, role pentru desfasurarea pe zid si nu in ultimul rand sunt construite din fibra de sticla conform normelor Europene EN131.

Asadar, calitatea lor primeaza cand vine vorba de siguranta celor care lucreaza la inaltime.

In cadrul magazinului nostru puteti descoperi modelele in functie de nevoile pe care le aveti.

Siguranta este cea mai importanta atunci cand este necesar sa lucrati la inaltime sau in jurul surselor de energie. De ce sa nu optati pentru ustensile de calitate?

Ce mai puteti gasi in cadrul magazinului nostru

Categoriile de produse sunt destul de vaste pentru publicul larg.

Incepand de la dispozitive de manevrare si instalare cabluri, aparate de sudura fibra optica, consumabile fibra optica, truse de scule pana la aparate de masura si testare, toate in acelasi loc.

Va invitam pe pagina noastra vanzari-electronice-telecoms.ro pentru mai multe detalii.